#News #news_of_the_day – This Is the Fateful Decision That Led to Theresa May’s Downfall — TIME

1 Large Split, Single Pack All Natural Premium Grade A. Antler Chew. L=59 Naturally Shed, HandPicked, and Made in The USA. NO Odor, NO Mess. Guaranteed Satisfaction. for Dogs 30+ LBS

Looking back over the 34 months Theresa May spent as Britain’s Prime Minister, it’s hard to pick a low point. Was it the Conservative Party conference in October 2017 when she couldn’t stop coughing, a protestor hijacked her big speech and the lettering behind her peeled off the wall? Was it the day President Donald… via … More #News #news_of_the_day – This Is the Fateful Decision That Led to Theresa May’s Downfall — TIME

#News #news_of_the_day – This Is the Fateful Decision That Led to Theresa May’s Downfall — TIME

#Nieuws #Nieuws_van_de_dag – Vluchteling steekt jongen (11) neer: “Sterf, sterf

BOO Screen Print Shirts Aqua Sm (10)B4 FITIN Pet Rucksack Pet Space Backpack Travel Portable Pet Bag Breathable Cat Bag Puppy Backpack Pets Supplies Pet Dog Backpack

Vluchteling Abdulrahman M. (26) werd vriendelijk onthaald in het huis van de Duitse Tina K. (34). Toch stak hij haar zoon Paul (11) met een broodmes neer op 25 juli 2018. Het kind raakte zwaargewond en overleefde ei-zo-na. Deze week moet de asielzoeker uit Eritrea voor de rechtbank van Passau (Beieren) verschijnen wegens poging tot … More #Nieuws #Nieuws_van_de_dag – Vluchteling steekt jongen (11) neer: “Sterf, sterf

Leave a comment #Nieuws #Nieuws_van_de_dag – Vluchteling steekt jongen (11) neer: “Sterf, sterf

#News #news_of_the_day – U.S. to Move Missile Battery to Mideast to Counter Iran Threat, Says Pentagon — TIME

(WASHINGTON) — The Pentagon says the U.S. will move a Patriot missile battery into the Middle East region to counter threats from Iran. The department provided no details, but a defense official says the move comes after intelligence showed that the Iranians have loaded military equipment and missiles onto small boats. The official was not… via … Bear Pet Cotton Puppy Dog Costume VIP Teddy Bear Clothes Fall Winter (Size M)Brown 404529cmHFF Cat Litter, Winter, Thick, Warm, Cat House, Closed, Cat Sleeping Bag, Pet Supplies, Cat Bed, Pet Nest,(Pink, Green, Brown, Red) (color Red, Size 45 58 37cm)Baosity Bird Outdoor Travel Backpack Carrier, Front Cover Clear Travel Cage Bag & Keychain Black

30 by 40\ Kess InHouse Jeff Ferst Flowers in the Field orange Purple Fleece Dog Bed, 30 by 40

De Verenigde Staten sturen een Patriot-luchtafweerraketten en een oorlogsschip met amfibievoertuigen en vliegtuigen aan boord naar het Midden-Oosten. Dat heeft het Pentagon vrijdag bekendgemaakt. Eerder werd er al een vliegdekschip naar de regio gedirigeerd vanwege ,,dreigende’’ aanvallen van Iran. Het transportschip USS Arlington, dat amfibievoertuigen en vliegtuigen aan boord heeft, zal zich in het Golfgebied … More #News #news_of_the_day – VS sturen nog een oorlogsschip en raketten naar Midden-Oosten

Atticworx Sugar Glider Wheel, 12inch Freedom 19 Wheel, orange with Cage Side Mount

Car Foldable Waterproof Pet Dog Cat Bed House Seat Bag (Black Letter)

De steenrijke Amazon-topman Jeff Bezos, oprichter van ruimtevaartbedrijf Blue Origin, heeft afgelopen nacht een maanlander gepresenteerd. ,,Het is tijd om terug te keren naar de maan en ditmaal blijven we daar’’, zegt hij. De zogenoemde Blue Moon wordt vergezeld door een rover, die kan rijden over het maanoppervlak. De rijkste man ter wereld, met een vermogen … More #Nieuws_van_de_Dag #Nieuws – #Amazon-topman presenteert #maan lander: ‘Ditmaal blijven we daar

#Nieuws_van_de_Dag #Nieuws – #Amazon-topman presenteert #maan lander: ‘Ditmaal blijven we daar

1000 Meter Remote Control Dog Trainer with Digital Display and Backlight IP6x Class Waterproof Electric Shock Rechargeable Barking Device (for 1 Dog)

Aoligei Space Pet Backpack Double Shoulder Pet Bag 27x29x42cm

A fire that engulfed the roof of Paris’s Notre Dame Cathedral on Monday put more than the famed landmark itself at risk — an important collection of artwork and Christian relics stored in and around Notre Dame also faced danger from the flames. Many of the most vital works of art and artifacts were saved… via … More The #NotreDame Fire Put Priceless Art and Artifacts at Risk. Here’s What Survived — and What Didn’t — TIME